Правила

Общи Правила 1. Moiteobqvi.com :: Обяви Купувам Продавам е онлайн портал за частни и бизнес обяви. 2. Ползването и посещаването на сайта за безплатни обяви : Moiteobqvi.com е без ограничение за достъп. 3. Moiteobqvi.com не носи отговорност за съдържанието и достоверността на обявите или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани в сайта ни обяви. 4. Сайта не носи отговорност за постоянната и непрекъсната функционалност на страницата, предлаганите услуги и техническите системи. 5. Потребителят се съгласява с условията за използване на услугите на Moiteobqvi.com при влизането в сайта и използването на съдържанието. Забрани при публикуването на обяви Забранява се публикуването на обяви: 1. С еротично съдържание 1. Съдържащи заплаха за живота и телесната неприкосновеност на трети лица. 2. противоречащи на българското законодателство, приложимите чужди закони, настоящите Общи условия, обществените норми и морал. 3. представляващи търговска или служебна тайна или друга конфиденциална информация. 4. чието съдържание нарушава права на човека съгласно Конституцията и законите на Република България или международни актове, по които Република България е страна. 5. които са обект на право на интелектуална собственост на трети лица, освен със съгласието на титуляра на правото. 6. нарушаващи каквито и да било имуществени или неимуществени права или законни интереси на трети лица.

Банер
Банер
Банер

Онлайн потребители

В момента има 12 посетителя в сайта

Moiteobqvi.com

Национален портал за безплатни обяви. Публикувайте вашите авто обяви, обяви за работа, туризъм, услуги, както и обяви за Имоти под наем или Имоти купува продава. Потърсете или публикувайте обяви за Битова техника, Електроника или Компютри, както и продажби и оферти - купува продава търси предлага и много други в Moiteobqvi.com :: Купува | Продава.

Анкета

За или против да има обяви "Заменям" в moiteobqvi.com?
 

BGtop ТОП Сайтове, Българска класация

Гласувай за тази страница в Българския ТОП

За екипът на moiteobqvi.com

Водени от идеята да създадем един по-нов портал за безплатни обяви, който да достига до своите потребители тук и във всяка една от социялните мрежи. Слушаме вас и вашите предложения, за да развиваме постоянно този портал за безплатни обяви, така че да бъде по-удобен за всеки от вас. Пишете ни на admin@moitebqvi.com