Уроци по китара за всички.

Вижте всички обяви от Пламен
Вид на доставката: Състояние на продукта: Нов
Уроци по класическа , акустична и електрическа китара за деца и възрастни (начинаещи). Уроците са за град София. plamen9745@yahoo.com, skype plamen9745, 0884038938.Един астрономичен час - 10 лева.
Град: София
Цена: 10
Контакти:
Пламен Бояджиев
0884038938

Email: plamen9745@yahoo.com
Уроци по китара за всички.Уроци по китара за всички.Уроци по китара за всички.Уроци по китара за всички.Уроци по китара за всички.Уроци по китара за всички.Уроци по китара за всички.

Банер
Банер
Банер

Онлайн потребители

В момента има 10 посетителя в сайта

Moiteobqvi.com

Национален портал за безплатни обяви. Публикувайте вашите авто обяви, обяви за работа, туризъм, услуги, както и обяви за Имоти под наем или Имоти купува продава. Потърсете или публикувайте обяви за Битова техника, Електроника или Компютри, както и продажби и оферти - купува продава търси предлага и много други в Moiteobqvi.com :: Купува | Продава.

Анкета

За или против да има обяви "Заменям" в moiteobqvi.com?
 

BGtop ТОП Сайтове, Българска класация

Гласувай за тази страница в Българския ТОП

За екипът на moiteobqvi.com

Водени от идеята да създадем един по-нов портал за безплатни обяви, който да достига до своите потребители тук и във всяка една от социялните мрежи. Слушаме вас и вашите предложения, за да развиваме постоянно този портал за безплатни обяви, така че да бъде по-удобен за всеки от вас. Пишете ни на admin@moitebqvi.com