Отзиви

5 звезди -

"Moiteobqvi.com - един страхотен сайт за безплатни обяви"

от , дата February 4, 2012
Искам да изкажа благодарностите си на екипът на Moiteobqvi.com : Купувам | Продавам. Благодарение на тях успях да продам репликата на новия Iphone 4. До преди това използвах услугите и на други портали за обяви, но единствено тук моята обява беше публикувана във всички водещи социални мрежи като Facebook, Twitter и Linkedin.
4 звезди -

"Поздравления за сайта и целият екип"

от , дата January 13, 2012
Поздравления за сайтът и колегиалният екип на moiteobqvi.com. Всяка моя обява е бе публикувана в най-кратък срок след удобрение от администратор. Дори на едната имах проблеми с прикачването на снимки и се обърнах за съдействие към екипът на този сайт. Наистина добро и професионално съдействие от тяхна страна.
 

Банер
Банер
Банер

Онлайн потребители

В момента има 13 посетителя в сайта

Moiteobqvi.com

Национален портал за безплатни обяви. Публикувайте вашите авто обяви, обяви за работа, туризъм, услуги, както и обяви за Имоти под наем или Имоти купува продава. Потърсете или публикувайте обяви за Битова техника, Електроника или Компютри, както и продажби и оферти - купува продава търси предлага и много други в Moiteobqvi.com :: Купува | Продава.

Анкета

За или против да има обяви "Заменям" в moiteobqvi.com?
 

BGtop ТОП Сайтове, Българска класация

Гласувай за тази страница в Българския ТОП

За екипът на moiteobqvi.com

Водени от идеята да създадем един по-нов портал за безплатни обяви, който да достига до своите потребители тук и във всяка една от социялните мрежи. Слушаме вас и вашите предложения, за да развиваме постоянно този портал за безплатни обяви, така че да бъде по-удобен за всеки от вас. Пишете ни на admin@moitebqvi.com